Добре дошъл под моето небе,
тук утрото е винаги красиво!
Седни! Ще пием по кафе,
с лъжичка захар – може и горчиво!
На масата под старата липа
разцъфнало е бялото мушкато!
Ще поговорим за това и онова,
ще ти разкажа за предишното си лято!
От мен каквото искаш си вземи –
но знай, отново ще те чакам!
Ще бъда тук през всичките си дни!
Ще бъда твоят най-добър приятел!
© Руми Все права защищены