Стреляй от упор. Не чувствай вина.
Ловец си. Знаеш как се стреля по дивеч.
Ще изчистя барута във мойта душа.
Своята болка неистова – Сиреч.
То е същото – на дълбоко се прицели.
Виж го белег нищожен – една драскотина.
Не пести от патроните. Застреляй ме ти.
Не отлагай за друга година.
Ако може веднъж! Да започна на чисто!
Избери най- добрата мишена!
Във сърцето, което понесло е всичко!
Докосни ме с ръка. Нека бъде простено!
© Виктория Тасева Все права защищены