10 янв. 2014 г., 11:44

От утре... 

  Поэзия » Любовная
716 0 2
От утре ще съм по-различна,
че от утре няма да съм повече човек.
Ще разкъсам на парцали сърцето,
всяко твое късче ще раздам от мен.

Пък дано намери някъде утеха,
да си свие в друго сърце дом.
При мен любовта живя без топла дреха,
без храна и без подслон.

Че много пъти беше недочута,
във врата и свистяха ветрове.
И много пъти беше глуха
да чуе, че няма място за нея под това небе.

Затуй и днес от рано ще раздам
на всеки самотник в ръцете.
По-малко от моята обич безсмъртна,
на мене ми стига вече.

За мен от утре ще е по-различно,
аз, горката ще живея без любов.
А на теб ти пожелавам само хубаво
да ти се случва в тоя суров и безмилостен живот.

М. Спасова

© Миглена Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много ти благодаря за милия коментар и се радвам,че ти е харесал моя стих.
  • Истинска поезия!!!Толкова сила, толкова мощ има в думите ти!!Всечко идва директно от сърцето ти!Личи си как като поток извира отвътре!Много много красиво произведение, истински стигащо до душата!БРАВО НА ТЕБ!!Моите ОГРОМНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!!!!
Предложения
: ??:??