От утре - забрави, че те обичам!
От утре - край! Не те познавам!
Сега ще те отминавам
с гордо изправена глава,
няма да допусна да провалиш
живота ми, Не!
Няма да позволя това!
От утре за мен ще си
най-чуждия на света!
© ДаяНчеТооо Все права защищены