От вълци не ме е страх,
нека ме хапят,
нека ме разкъсват!
Аз сълзите си няма да дам.
Нека се давят в кръвта ми!
Нека се давят в своя страх!
Аз ще кървя търпеливо...
стискайки зъби.
Братска кръв не бих пролял.
Нека ме разкъсат!
© Калоян Кънев Все права защищены