Уморих се от чакане,
празни надежди се нижеха в дните ми.
Търсих разбиране
в срещи безсмислени.
Вглеждах се в образи
пълни с бездушие.
Цветните дни се стопиха в живота ми.
Искам да дишам
но гърлото стяга ме.
Вдишвам димът от лъжите изпушили
и се закашлям, до задушване.
Как да изгоня от моето тяло
тази отрова която ме губи?
Как да избягам ,
немога , немога…
© Галина Петрова Все права защищены