Отдалечаваме се един от друг...
Ти си там, а аз съм тук...
Плачат моите очи, сълзи са това, уви...
'Обичам те!' - ми кажи...
Докосни ме межно с ръка
и болката махни я сега...
Отскоро е, да, но
слушай ме ти, нали...
Слушай думите мои,
в тях е скрито посланието ми...
Любов голяма ще чуеш в тях,
заслушай се и ще кажеш 'Разбрах!'
Обичам те, помни
и не се отказвай от мен ти!
© Наталия Благоева Все права защищены