Отдалечаване
В коя от всички стъпки
спъвам се и губя ритъм?
С коя от всички думи-кръпки,
в мелодия удавям смисъла?
Коя от всички глътки
засяда и задавям се?
Аз все по-безплътен,
към теб вървя и ...
отдалечавам се.
© Иван Бърдаров Все права защищены