Отговор
на Ивайло Гогов
Поглеждам те и
всичко е ясно
като прогноза
за слънчево време.
Усещам плътта ти
как леко потрепва
при всеки мой поглед,
забит в теб като
стреличка в кръгла мишена.
Смел си,
нямаш задръжки,
но вземи си дресирай
хормоните мъжки.
Макар да вървиш
срещу мен с нож
в ръка.
И моите ръце са
заети.
В едната има
ножица, а в другата
бурканче с мед.
Коя ръка избираш?
© Мария Чонова Все права защищены