Отговор или...
Ето, отговорът е пред теб и мен,
и погледнах го аз скришом.
Знам, че ти отдавна си пред мен
и следвам те аз тихом.
Вървя и виждам само вятър,
о, не - лъч светлина стопли ме сега.
А може би това си ти,
уловил и обгърнал моите мечти...
Любов, аз искам да те хвана
и протягам аз ръце,
Вятърът ги олюлява,
а Слънцето ще ги пресече.
Мислех, че Те на моя са страна
и вярвах им сляпо досега:
Вятърът бе моята пътека,
а Слънцето - моята утеха...
Къде си ти, Любов,
аз имам нужда от теб сега.
Спаси ме, умолявам те,
от Вятъра в нощта.
© Савина Димитрова Все права защищены