вдъхновено от прекрасното изпълнение на Евгени Х. и прекрасните жени, които му написаха сценария <3
На думи сме големи. И на пиене.
Заваляме, залитаме - и много знаем.
На чашка сме големи - ще се сбиеме!
Но изтрезнеем ли - и няма що да кажем.
На маса знаем много как да спорим.
Но до дела опре ли - куцаме.
Пак смело пълним пушките догоре,
но само с халосни патрони пуцаме.
© Мария Все права защищены