1 окт. 2012 г., 11:49

Отиде си 

  Поэзия » Другая
644 0 3

Отиде си момчето ми;
порасна;
отиде да живее другаде

и стаята му се изпразни -
по дънките познавам.
Влюбен е.

Компютърът му ням
с китарата
не пее вибокс седем след вечеря.

Сега на друга хвърля
свойте слипове
и чака да му сготвят нервите.

Отиде си момчето;
възмъжало е.
Дано да го обгрижват с думи ласкави!

При мене зажадняла чака
стаята му
да го превърне пак за малко
в мое лястовиче.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??