По-добре си отиди,
макар и да е твърде рано.
Стиснатата ми ръка пусни...
Върви - дори да те е заболяло!
Аз знам, ще плача,
когато гледам как изчезваш.
Бавно, тихо ще угасва в здрача
последната любов, която със себе си отвеждаш.
И това ще бъде последният ми ден,
в който истински обичам.
В закътан кът, дълбоко спотаен,
ще забравя чувствата и ще ги отричам!
По-добре си отиди -
не казвай нищо, а го направи!!!
© Десислава Все права защищены