И тази година си отива,
а ти си още по-далеч от мен.
Любовта ми още не стихва,
става по-силна всеки ден.
Годишните сезони менят се,
но в сърцето е само един.
Между болката и самотата лутам се,
отдавна живота гледам отстрани.
Целогодишно в мен вали,
а падащите клони затрупват моята душа.
Вятърът става по-силен и боли,
а новата година вече е дошла.
Всеки спомен следа оставя,
а аз бавно си отивам.
Но това, което никога няма да забравя,
си ти - човекът, който най-много обичам...
© Алехандра Все права защищены
И силно...
Поздрави!