Отивам си от теб,
защото те обичам,
отивам си, защото
искам ти да си щастлив,
не искам да виждам тъга на раздяла
в очите ти,
а само усмивка за сбогом след мен.
Знам, че ще те боли от това,
но нека всичко приключи сега,
оставям те да бъдеш щастлив
със тази, която избра...!
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены