Откажи се от мен.
Връщане назад няма.
Любовта не се гради
върху лъжи и измама.
Всяка рана белег остава
и той така боли,
че да няма забрава.
Прошка се дава веднъж.
А ти забрави, че си женен мъж.
Само тебе пожелах.
Живях с открито чело,
без съблазни и без страх.
А на теб ти беше навик
да живееш във лъжи
и в чужди къщи,
и щом се върнеш да се мръщиш.
Така че забрави.
Щом ме видиш наведи глава
и бързо отмини.
Откажи се.
© Лиляна Стаматова Все права защищены