М/Т - Тодор Трайчев / за "Трамвай №5"
Откажи се от мен. Откажи се!
Намери по-красива жена.
Пий от нейния чар, разхлади се
и косите й милвай с ръка...
Откажи се от мен, ако можеш,
обърни се и тръгвай сега
чиста риза във сака да сложиш,
светла връзка и малко цветя.
Откажи се и край... Разведи се!
Направи се на умен и строг.
Удуши любовта. Докажи се...
Напиши й горчив некролог.
Откажи се от мен. Откажи се!
Обърни се и тръгвай сега.
Ще те чакам спокойна в очите
на щастливата друга жена...
© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Все права защищены