сърцето ми е полудял часовник
обезглавен препускащ конник
зъл и тираничен болник
откакто чака теб
превърнах се в морска пяна
настръхнала самотна врана
непристъпна слънчева поляна
откакто не дочаках теб
сега съм друга несравнима
освен със себе си отмина
пролет лято есен зима
откакто се сбогувах с теб
© Малката Мис Все права защищены