Отключих без да искам риска,
заключвайки тъгата.
Избяга! Да се върне не поиска
в страха и тъмнината.
Избягах с него по път неутъпкан.
Послушах смело вътрешния глас.
Сега по билото на вярата танцуваме,
очаквайки най-истинския час.
© Веселка Стойнева Все права защищены