11 февр. 2015 г., 20:55

Отключване на забранени мисли 

  Поэзия » Другая
329 0 0

Една сълза
превърна се във смях;
разпръсна се във мен като бутилка,
напълнена с гърмяща смес.
Една
горчивина – кампари
плисна
със снемаща от съвестта вини
и нерешителност.
Опияни ме.
Протегната приятелска ръка
избърса ù следите неследими.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??