Исках и опитах пак да те обичам,
исках и опитах, но вече ми личи...
Вината си не мога, няма да отричам -
щастие намирах в чуждите очи!
Нещо натежава, доста ни горчи -
заседна неразбраност във гърдите...
Любовта изчезна в слепите ни дни,
от жажда умълчаха се очите...
Исках и опитах, но не те обичам -
тръгвам си, недей ми казва "Спри"!
Вината си не мога, няма да отричам -
Навън ме чакат вече влюбени очи...
© Неделина Кабаиванова Все права защищены