Сърцето ми самотно е без тебе,
като че ли спряло е да бие то!
Душата тъжна е - за тебе стене!
Премръзнало от студ е моето легло!
От твоите ръце аз имам нужда,
във нежните ти ласки да се потопя.
Знай, всяка друга нежност ми е чужда
и с друг не искам живота си да споделя!
Безсилна съм пред таз' любов голяма!
Не мога да я скрия или отрека.
Да си до мене вечно се надявам,
"съпруже мой" един ден да те нарека!
© Дафи Сидова Все права защищены