6 мая 2012 г., 23:01

Откровение 

  Поэзия » Другая
631 0 0

О, не! Не се прекланям

пред вълшебната луна,

а я поздравявам,

нея и нощта,

планината и звездите,

църквата, обляна в светлина,

дърветата и мократа земя!

© Димитрина Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??