ОТКРОВЕНИЕ
Завържи си очите за миг -
светлината през тях да не влиза,
сподави ужасения вик -
в тъмнината най-ясно се вижда!
И ще видиш познати неща
в измерения толкоз различни,
ще докосваш с ръцете мечта
и незримото в мен ще обичаш!...
© Христина Радомирова Все права защищены