4 июн. 2007 г., 09:45

Откровение 

  Поэзия
614 0 10
      Откровение
 
 
 Аз не искам да те разбера.
 Не. Тогава ти ще ме намразиш.
 Аз не искам да те нараня.
 Не. Недей и спомена за мен да пазиш.
 Аз не искам да те опозная.
 Не. Тогава ти ще ми простиш.
 Аз не искам да те желая.
 Не. Недей за мене да гориш.
 Аз не искам да те усещам.
 Не. Тогава ти ще ме обикнеш.
 Аз не искам да те срещам.
 Не. Недей мисли за нищо.
 

 30.05.2007   18:37

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??