23 мар. 2007 г., 13:22

ОТКРОВЕНИЕ 

  Поэзия
791 0 6
Въпреки, че чувствам се безсилна,
въпреки, че чувствам се сама,
ще тръгна пак със воля силна
да търся и открия добрина.

Зная аз - ще бъде много тежко,
зная аз - ще падам и ще страдам,
но вярвам, че ще успея и ще срещна -
хора, които ще ми помагат да се изправям.

Мисля си за хилядите срещи,
мисля си за миналите дни,
в които вярвах във душите ни човешки,
във нежните усмивки и дълбоките очи.

Иска ми се пак да съм щастлива,
иска ми се времето да върна -
пак спокойна сред природата красива,
всичко свято с поглед да прегърна.

Въпреки, че зная - ще е трудно,
Въпреки, че искам пак да имам,
пак така да обичам и жадувам,
благодарна съм, че в този свят ме има!

© София Ленова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??