Чудесно е да се използват касетъчни бомби!
Русия си е "империята на злото", тъй ви думам!
Руснаците и за края на света са ми виновни!
А аз съм велик като Аспарух, Симеон и Крума!
На Русия аз храбро се перча, ръмжа кат лъв!
Путин, спри, инак ще се лее много руска кръв!
Съвсем затънахте във войната, в това блато,
като спре тя - Украйна ще се приеме в НАТО!
Аз - на "промяната" премиера - ястреб станах,
как Украйна ще бие атомна държава не схванах!
Наполеон и Хитлер Русия не успяха да премахнат,
ама Зеленски ще успее, не, бе, аз не съм смахнат!
Аз съм си велик гений и имам перфектна ерудиция -
ние ще доставяме докрай на украинците амуниции!
© Георги Все права защищены