24 нояб. 2018 г., 15:36

Откровение на Слави към Бойко 

  Поэзия » Юмористическая
554 0 0

"Един подарък с цвят зелен -

ей туй ми дай на мен.

Аз обичам ти парата,

дреме ми, че пламнала страната.

Не съм ляв, нито десен,

просто съм лесен!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??