Откровения
В безпорядие объркани са дните,
забързани в подтичващите стъпки,
когато за отмора спират в ъглите
на откровения да поемат на глътки
СЪЛЗИ ИЗПЛАКАНИ В ПОЕЗИЯ.
Или стихийни страсти, нажежени,
на някой влюбен, мил поет,
за който дните на творение
във проза или стих, в куплет,
НЕ СА ИЗГУБЕНИ НАПРАЗНО.
За родоста от слънцето,
което разпръсва своите лъчи.
Или за дъждовете във сърцето,
изплакани от нашите души,
КОГАТО СЪС ЛЮБОВ СА СПОДЕЛЕНИ.
Покой и радост тук намират
поети или жадни за слова,
с които са готови да нахранят
за истините гладната душа.
ЛЮБОВ ПОСЯВАТ СЛЕД ТОВА!
Благодаря, че го прочетохте!
Не го оценявайте!
Това е едно откровение в Откровения.
© Евгения Тодорова Все права защищены