А бе, защо бе... Защо така?!!!
Дарен от малък съм с такава красота.
Светът прекланя се пред моя лик,
защото няма друг, тъй умен и велик.
Творя аз стихове, картини и поеми,
дори и разкази за малки и големи.
Три ноти в електроните ми песни,
мистрия и бои, картините чудесни.
На припек с апарата сред мегдана,
абитуриентки снимам в шадравана.
Не снимки, а шедьоврите на Гоя.
Аз гений съм неземен... Кой е тоя?
Ма, що съм вечно скромен?!!!
Най-най-най-най...
Маестро на Вселената съм знай.
https://youtu.be/56LjFMfzAFk?si=HANbHxRGiot_hEE_
© Гедеон Все права защищены