Откровено обещание
Ти ми даде дом, закрила,
обич и безброй звезди.
С теб почувствах се щастлива,
даже в трудност и беди.
Любовта ти безгранична,
в тази приказка епична,
даряваше ми много сила.
Магия в устните за теб бях скрила.
За теб си мисля всеки ден,
когато няма те - си пак до мен.
Най-хубавото имам на света,
ти даде ми го - син и дъщеря!
От тебе взеха труд и доброта,
придадох нотка ум и красота,
изплетохме венец от гени,
по мъничко от теб и мене.
Косите ни когато побелеят,
аз пак по тебе ще лудея,
Ще те обичам както в този ден,
а ти ще бъдеш още влюбен в мен !
Ти - на сърцето ми властта,
(когато дойде ми часа),
ще зная, мили мой, ще зная,
ще бъдеш с мен в безкрая!
Дори и в Рая!
Дори и в Рая!
© Галина Георгиева Все права защищены