И какво, ще се мамим, така ли?
Ще ни лъжеш и двете сега?
Ще ни даваш надежди, обляни
с малко щастие и с много тъга?
Ще се мъчим, ще плачем и двете,
а ти до кога ще ни тровиш?
До кога ще очакваме цвете
и дори усмивка една да отрониш?!
Знаеш ли, тя не разбира,
но аз, аз ще те спра.
Ще бъда силна и непобедима,
ще те питам някой ден:
"Коя от нас двете избра?"
Ще ме гледаш смутен и уплашен,
ще се чудиш какво е това...
Ще ти кажа как му се казва -
отмъщение на наранена жена!!
© Аззз Все права защищены