Искам да си наранен!
Безсилен...
Ей там... във ъгъла.
Пред мен.
На колене.
Строен!
Молейки ме с кръстени ръце!
Със мъчно...
Разбито сърчице!
Там ще стоиш!
На колене!
Да!
Искам!
Искам да си наранен!
Не по-малко от мен!
(За да бъда отмъстена!)
© Ангелина Все права защищены