9 сент. 2007 г., 12:54

Отне ми толкова време да ти кажа... 

  Поэзия
668 0 4
(имате едно ново съобщение...)

"Знам, че си там, но не вдигаш.
Навярно си права, да постъпваш така.
Сигурно искаш да ме накажеш,
оставяйки ме да говоря в тази тишина.
Знам, моите чувства вече нямат значение,
не са те интересували никога преди.
Предпочиташ да вярваш на чуждото мнение,
а то бе предимно интриги и лъжи.
Сега ти напускаш това място и този град.
Аз ли бях виновен, какво ти бях сторил?
Знаеш ли, че когато човек е млад...
както и да е, съжалявам, не бих спорил...
Но знай, че никога не съм лъгал,
всичко в тези стихове бе вярно, момиче.
Знай, че ще съм винаги тайно с теб,
защото през цялото време съм те..."


(съобщението беше изтрито...)

© Христо Андонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??