Отново
В мен трепти отново лудост!
Лудост проклета!
Отново правя висша глупост!
В мен отново тлее буен огън!
Огън отровен!
Отново в мен пробуждаш спомен!
В мен отново няма мисли!
Извя ги вятърът!
Отново аз изпитвам чувства висши!
Горят, горят, изгарят ме цялата!
Проклета работа!
Обзеха ме отново, но този път омразата!
Кремена Кънчева Кънчева 18год.
30.11.2005г.
© Д-р Кремена Кънчева Все права защищены