Повярвах ти, отново ти се доверих.
Подмами ме със цъфнали дървета
със слънце и със топъл вятър.
Отново да сънувам стихове.
Предателка!
Излъга ме със песните на птиците
и онемя в душата ми надеждата,
че пак ще мога да обичам.
Отричам се от пролетта завинаги!
Двуличница!
© Лили Николова Все права защищены
Поздрави!