Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Желая те
задъхана и гола,
и знаеща къде
без да говоря
да спреш
със устните си парещи...
А аз горещ
с ръцете галещи
по теб да обикалям,
да те имам,
да свалям
дрехите ти, да те взимам
отново и отново...
Да те взривявам,
да е излишно всяко слово
щом в тебе се удавям,
в очите ти, между бедрата,
тъй жадни, чакащи, зовящи...
Поема ме в галоп вълната
на страстите, о, тези страсти,
в които и се губим,
и намираме...
Отново ще се Любим,
ще се имаме!...
21.04.2022
© Георги Каменов Все права защищены