- Хайде тате, хайде мамо,
ставайте, че е зарана.
Дрешките ни облечете
и в школото ни водете.
- Идва време за учение,
малко имайте търпение.
Взимайте тетрадки и моливи
и букетите красиви.
Нашите деца и двете,
пак политат на крилете,
а учителката им позната
ще помага във делата.
Училище, окичено с цветя,
дворът пълен със деца,
във очите само погледнете,
радостта им оценете.
* * *
Нека всички изпратим децата си с усмивка на училище. :)))
© Николай Стойчев Все права защищены
чантите грабнете ,
тичайте в школото
и много се учете!
Изпращам усмивки на всички деца
тръгнали на училище в утрешния ден.
Браво , Ники, че се сети и пожела!