1/Не зная ИЗБОРА НИ как ще стане?!
Навярно както при Бай Ганя...
2/Какъв е този нашенски народ,
че само с Дявола си пишка мери!?
Навярно е с объркан код...
и път към Пъкъла намери.
3/О, някой ще попита: "Оти,
дружим със тия мафиоти"?
А аз ще му отвърна щото,
ни е болно обществото!
4/По Герберите всички лаят
но Герберите нещо правят,
а другите пишман другари
са само голи критикари!
© Христо Славов Все права защищены