...
Защо съдбата е жестока,
защо остави ме сама,
без брат и без сестра.
Първо отне ми съдбата
моята малка сестра,
а сега ми отнема най-жестоко
теб, „братче”!
Защо съдбата е жестока,
защо остави ме сама,
и не отговаря на въпроса
какво очаква ме сега -
без приятелства, без запознства,
без брат и без сестра -
какво очаква ме сега!!!
© Ребека Иванова Все права защищены