Отново те видях
мой Ангел златокос
и в миналото отлетях…
и нежни думи пак шептях….
И споменът прекрасен
светкавично възкръсна
нежен, чист, кристално ясен
прашецът си разпръсна.
Със теб във рая бях
окъпан в благодат
сред ангели живях
в един вълшебен свят.
Ти въздухът ми беше
във моите крила
до мене винаги стоеше
искряща в свойта чистота.
София
05.09.2016 г.
© Владимир Владимирович Все права защищены