Отново в тъмнината!
Специално за ^Azrael^(Станислав
Георгиев) С Едно МНОГО МНОГО
ГОЛЯМО ИЗВИНЯВАЙ!!!
Всичко бе тъй прекрасно,
ала дойте тъмният облак
и сега е тъй ужасно.
Всичко с провали,
всичко пропадна.
Напразно сила аз хабях,
ала пак в черното изпаднах.
Дяволът там ме чака,
заострил той рога.
Ще ме научи на тази мъка,
която причиних аз на една звезда!
© Стивън Все права защищены
ПП:може би някой ден трябва да си поговорим "философски",както онази вечер...