Днес казваш ми, че ме обичаш,
но утре се отричаш,
ти си монета двустранна,
за мен тъй неразбираема.
Играеш игри с истински чувства,
показваш ми обич, а после омраза
и за теб потъвам във забрава,
нима любов между нас никаква няма...
Ужили ме сякаш с отровно жило,
отровата си пусна в кръвта ми диво,
обичта ти е голяма, нежна, но крехка,
превръща се в омраза без утеха.
Вчера се чувствах обичана и засияла,
а днес - презирана, отхвърлена, нецяла,
лош късмет ли е, че теб те срещнах,
или ти изкусно със сърцето ми игра горещо?
© Лунна Все права защищены