Няма те. Не ми звъниш.
Да ме забравиш обеща.
Ако можеш да заспиш,
лека да ти е нощта!
Няма те. Не ми звъниш.
Думите - дали са прах?
Нека по-спокойно спиш,
да те помня обещах.
Няма те. Не ми звъниш.
А в душата ми - тъга.
Дали сънуваш, щом заспиш,
че се давя до брега.
Няма те. Не ми звъниш.
Чувствам твоята душа.
Аз не спя. И ти не спиш.
Отречи, ако греша!
© Донка Колева Все права защищены