Отвори душата
и греби любов,
всичко друго фалш е
в този свят суров.
Грешките разкривай
и докрай люби,
заяви си име
в следващи съдби.
Лош човек се помни,
както и юнак.
Времена разломни
все ще идват пак.
Без любов и жертва
за какво живя?
Другото е поза,
поза пред жена.
Аделина Колева
© Аделина Колева Все права защищены
Коментирането не ми е силата. ☺