Живот в живот и тяло в тяло...
където и каквото и да сме,
в Едно сме вречени безвременно
и в този и във всички светове...
Кръвта гореща ще замре,
в последна ласка ще се слеят
издъхващите ни ръце,
обичащи очи ще онемеят...
Телата ни ще паднат-тленни
прахта ще скрие дните земни,
Сърцата - влюбени ще спрат,
души в Любов ще полетят,
безкраен на единството е пътят...
© Силвана Все права защищены