През облаците нежни,
обляти в светлина,
с лъчите си безбрежни,
усмихва се луна.
Душата се понася,
към облаците литва,
хор от ангели приглася,
с благодарствена молитва.
Чуден свят отвъд се крие,
там зад облаците светли,
цветен друм натам се вие -
от мечти и нежен шум.
© Галин Михалев Все права защищены