Дотука - с мокрите поръчки
по отношение на времето,
с хастар навън е вече бъдното,
от джоба му стърчат проблемите!
Дотука - с ареста на щастие,
недоузряло да се случва!
Дотука! На минута! Баста!
И нека да си лаят кучетата!
Да го ударим през просото!
Цъфти на ръж и ми мирише
на пресни гъби! Дръж се мъжки!
Да компенсираме приличието!
© Павлина Гатева Все права защищены
Поздравления!