Душата ми е светъл храм,
него пречисти ти.
За теб сал място има там,
че от очите ти светлина блести.
Като ангел ти бе долетяла,
успокои ме и болката угасна
и, облечена в рокля бяла,
на слънцето си дъщеря прекрасна.
© Георги Все права защищены