Мисълта подлежи на отлагане.
Тя не е приоритетна сега.
"Дори да сме въздух под налягане,
какво ний губим от това?"
Овце една след друга, след пастири...
На тучни пасища - многобройни стада.
Не знаят кои са, следват кумири,
но вълк се оказва черната овца...
Пасат, доволни са. И сити.
А и да не са...
Това, казват била
”най-вкусната трева в околността!"
Уж следват пастири,
уж живеят по стада,
но са дъвчащи слама единаци,
неоткрили вътре в себе си вълка.
© Даниела Все права защищены